Amanda:

Hej Afrikabloggen!

Det var ett tag sen sist.

Det svenska livet börjar så smått se ut som "vanligt". Men självklart är det mycket som har förändrats. Det här med att prioritera vilka saker som egentligen är viktiga och om det verkligen är nödvändigt att bli irriterad över att bussen är sen eller att just den sortens bröd är slut på maxi.

Ni som känner mig och Kajsa rätt vet att vi är långt ifrån färdiga med Afrika 2011. Vi planerar nu att åka runt till olika gymnasieskolor och berätta om vårt äventyr och sedan prata med rektorn om eventuella volontärresor som kan kombineras med praktik. Vi tycker nämligen att det är så pass viktigt att få åka på en sån här grej. Många skolor åker till koncentrationsläger på studiebesök, men jag tycker absolut att detta är viktigare eftersom detta är ett problem som finns just nu.

Igår var Ann-Katrin från Hallandsposten här och intervjuade oss. Det ska nämligen bli ett stort reportage om oss i tidningen nästa vecka. De ringde oss redan när vi mellanlandat i Turkiet för att bestämma om en dag som vi kunde träffas. Roligt att de har hållt koll på oss och vill fortsätta publicera artiklar med oss. Så antagligen är vi ju rätt interessanta ändå :) Vi berättade om allt mellan afrikas himmel och jord och hon fick även med sig några bilder hem.

Idag ska jag och mamma scrappa ihop en tavla som vi ska ge tdl Fredrik som tack för sponsring av vårt tandläkarprojekt!

Ska även skicka mail till olika rektorer runt om i Halmstad och fråga om de är interesserade av ett möte med oss.
Kärlek till er alla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0